εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν 1951
εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν 1951

Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν 1951 είναι μια από τις παλιές ελληνικές ταινίες που αφιερώνονται στην αγάπη των νέων και όχι μόνο.

Μια κοπέλα την έχει ερωτευτεί ένας φοιτητής αλλά επειδή είναι φτωχιά η κατάσταση αλλάζει. Ο φοιτητής παραπλανήθηκε από μια πλούσια κακομαθημένη αντί να αφοσιωθεί στην αγάπη του. Η κοπέλα βάζει πλώρη να τους χαλάσει τα σχέδια και το καταφέρνει. Η πλούσια γυναίκα επιστρέφει στον άντρα της και το αγόρι της πίσω στην αγκαλιά της. Η ταινία είναι κοινωνική και διαρκεί ογδόντα ένα λεπτά. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Αλέκος Σακελλάριος και ο σεναριογράφος ο κύριος Χρήστος Γιαννακόπουλος. Ο κύριος Αλέκος Σακελλάριος έχει ένα μέρος και σαν σεναριογράφος.

Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν 1951 ηθοποιοί

  • Κούλης Στολίγκας
  • Σμαρούλα Γιούλη
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Άννα Καλουτά

Μερικές φορές οι φτωχοί άνθρωποι έχουν περισσότερη δύναμη και κουράγιο για να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν. Και αντιστρέφουν τους ρόλους πλούσιου και φτωχού δίνοντας ελπίδες σε πολλούς που ακολουθούν το παράδειγμα τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.