Greek Torrentadika 2015 με 2018 (Λίστα)

Η μεγαλύτερη λίστα για greek torrentadika που υπάρχει στο διαδίκτυο θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια από πολύ κόπο και χρόνο. Θα αναλύσουμε πόσοι είναι αλλά και τι κρύβουν από τις κλειστές πόρτες τους. Όταν λέμε κλειστές πόρτες εννοούμε ότι είναι κλειστές οι εγγραφές τους.

Αν χρειαστείτε κάποιο invite μπορείτε να εγγραφείτε στην σελίδα μας εδώ και να γράψετε σχόλιο με το αίτημα σας. Πάμε να δούμε τώρα τι trackers υπάρχουν με ελληνικό αλλά και ξένο περιεχόμενο.

1. hellastz.com

Έχουν 180 σελίδες επί 5-10 torrent η κάθε σελίδα, οπότε ας πούμε έχουν έναν ικανοποιητικό αριθμό υλικού. Τα παλιότερα τορρεντ ανεβήκανε εντός του 2018 οπότε θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να ανεβάσουν αυτά που ζητάει το κοινό τους. Αξίζει να γραφτείτε και δεν σας ζητάει προς το παρόν κάποιο invite. Οι seeders είναι αρκετοί οπότε θα έχετε καλή ταχύτητα.

2. peeratiko.org

Υπάρχουν δύο και πλέον χιλιάδες torrent ανεβασμένα με αρκετό κόσμο να τους υποστηρίζει. Γι’αυτό το λόγο οι ταχύτητες θα είναι εξαιρετικά γρήγορες, η παλαιότητα των ανεβασμένων αρχείων τορρεντ είναι από το 2012. Και το καταλυτικό είναι ότι οι seeders κυμαίνονται από 2 έως 10 άτομα. Οι εγγραφές είναι ανοιχτές αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να σας προσκαλέσει κάποιος.

3. fantastiko.info

Ένας από τους ιδιωτικούς τρακερς που πολύ σπάνια ή ακόμα χειρότερα άνοιξε τις εγγραφές του προς το κοινό. Λόγο ότι είναι ιδιωτικός δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες στο τι περιέχει και τι παρέχει.

4. dream-team.ga

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά σφάλματα στην σελίδα τους, όπως και αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτό το άρθρο. Όσες φορές και να προσπαθήσαμε να μπούμε στην σελίδα τους αντιμετωπίσαμε πρόβλημα. Εν ολίγοις δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τι αντιπροσωπεύει ή τι υλικό έχει.

5. magico.info

Το μαγικό ξεπερνάει τον αριθμό των εξήντα χιλιάδων torrent και με αυτό τον τρόπο υπάρχουν πολλά άτομα που διαμοιράζουν. Υπάρχουν κάθε λογής πράγματα για όλα τα ενδιαφέροντα. Οι εγγραφές ανοίγουν για δέκα τουλάχιστον μέρες του μήνα. Αν δεν προλάβετε τότε κάποιος θα πρέπει να σας προσκαλέσει.

6. btmaniac.org

Είχαν αρκετά προβλήματα με την εταιρία που φιλοξενούσε την σελίδα τους γι’αυτό το λόγο… αν τους επισκεφτείτε τώρα να δείτε ότι είναι εκτός σύνδεσης. Ίσως στο μέλλον, ποιος ξέρει, να επενδύσουν σε καλύτερες υπηρεσίες και να μας καταπλήξουν.

7. kapaki.info

Το καπάκι είναι θέμα υπομονής, όταν θα συνδεθείτε θα αργήσει να φορτώσει έχουν 25 σελίδες με 30 torrent στην κάθε μια. Λίγο η ταχύτητα λίγο οι κανονισμοί για να το πόσο θα διαμοιράζετε το κάθε αρχείο ίσως να σας κάνει να αλλάξετε στέκι.

8. greekdiamond.info

Σας δίνουν 15 gb στο «ανέβασμα» και οι εγγραφές τους είναι ανοιχτές θα λέγαμε είναι καλό το δώρο τους για τους αρχάριους. Έχουν 3.000 torrents αλλά οι διαμοιραστές είναι λίγο άφαντοι.

9. kingleech.info

Αυτό που μας έκανε εντύπωση όταν μπήκαμε στην σελίδα τους ήταν το λογότυπο τους. Είναι αρκετά διαφορετικό και όχι τόσο συνηθισμένο. Έχουν 2599 αρχεία και τα παλιότερα ανέβηκαν στα μέσα του 2017.

10. animeclipse.com

Η ειδικότητα τους στα anime με πληθώρα αρχείων καθώς έχουν και φόρουμ συζητήσεων και πολλούς ενεργούς χρήστες. Σε αυτούς που αρέσουν τα anime θα λέγαμε είναι το καλύτερο ελληνικό μέρος.

11. ntelogo.org

Ένας από τους παλιούς τρακερ που φτιάχτηκε από κρητικούς, εξού και το όνομα του. Υπάρχουν χιλιάδες αρχεία καθώς είναι «στον αέρα» για περίπου 10 χρόνια. Η ατάκα τους είναι «Σαν τον ντελόγω δεν έχει» και πράγματι η προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύει. Οι εγγραφές είναι κλειστές και μόνο άτομα με πρόσκληση μπορούν να μπουν.

12. greek-team.cc

Η ελληνική ομάδα είναι ένας ιδιωτικός τράκερ και οι προσκλήσεις είναι αρκετά σπάνιες. Αλλά μην ανησυχείτε θα βρείτε και για εσάς. Δυστυχώς επειδή είναι private δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω.

13. black-tracker.gr

Ένας από τους δημόσιους τρακερς που θυμίζει τον τρόπο του The Pirate Bay. Παραμένει ενεργός ακόμα και με λίγους peers και seeders.

Greek Torrentadika

Τα greek torrentadika που τα λέγανε παλιότερα αρκετοί αν και διωχθείκανε από την ελληνική αστυνομία και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παραμένουν ζωντανά. Φυσικά δεν προτείνουμε και ούτε προτρέπουμε να μπείτε σε ένα ή περισσότερα από αυτά για να κατεβάσετε πειρατικά αρχεία. Αντιθέτως σας προτείνουμε να βρείτε μέσα από αυτά δεδομένα που έχουν την κατάλληλη άδεια και να τα κατεβάσετε.

Ποια αρχεία έχουν τέτοια άδεια μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα με μια αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης. Τώρα πια δεν χρειάζεται να κατεβάζεται κάτι παράνομα καθώς όλες οι εταιρίες παρέχουν δωρεάν σε προβολή ή κατέβασμα σχεδόν όλα όσα σας παρέχουν. Ναι μεν θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για να βρείτε την δωρεάν διαθεσιμότητα αλλά αξίζει.

Μάλιστα κάποιες εταιρίες βάζουν σε εκπτώσεις τα προιόντα τους, σε τιμές που είναι εξαιρετικά χαμηλές. Ειδικά για τον κόπο και το κόστος της κάθε εταιρίας και πόσο μάλλον των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτές.

Greek Torrentadika 2015 με 2018

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έκλεισαν αλλά και άνοιξαν πολλά greek torrentadika. Το αξιοσιμείοτο είναι ότι άνοιξαν ακόμα και το 2018 κάτι που είναι λίγο παράξενο καθώς υπάρχουν τόσες προσφορές στα οπτικοακουστικά υλικά αλλά και τεράστιοι ιστότοποι σαν το youtube. Πιστεύουμε πως στο μέλλον τα greek torrentadika θα σταματήσουν την ύπαρξη τους. Ο λόγος που το θεωρούμε αυτό είναι επειδή όλες οι εταιρίες έχουν καταλάβει ότι οι ακριβές τιμές απομακρύνουν τους πελάτες τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.