Ο p2planet έκλεισε για πάντα

Ο ελληνικός τρακερ p2planet που παρείχε free movies, programs κτλπ έκλεισε το 2014 και το 2015 δημοσίευσε στην σελίδα του στο facebook την τελευταία του ανάρτηση. Πολλοί ψάχνετε να κάνετε login ή και εγγραφή μέσω μηχανές αναζήτησης κάτι που πρέπει να καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν. Το τι έγινε με τον τράκερ δεν μας το δημοσιεύσανε αλλά το πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσανε κάποια νομική δίωξη. Σε μια τέτοια περίπτωση αναγκάζονται τα άτομα που είναι πίσω από μια τέτοια σελίδα να την κλείσουν χωρίς πολλά πολλά.

p2planet

Το p2planet μαζί και με άλλους tracker εκείνου του διαστήματος αντιμετωπίσανε και DDOS επιθέσεις. Οι συγκεκριμένες επιθέσεις έχουν σκοπό την καθυστέρηση σε χρόνο ταχύτητας της ιστοσελίδας. Πέρα από αυτό παράλληλα οι χ στοχεύουν και σε ευαίσθητα στοιχεία των χρηστών. Για το DDOS είχαν βγάλει μια σχετική ανακοίνωση 2-3 χρόνια πριν κλείσουν την σελίδα τους, στο facebook.

Δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, το μόνο που αναφέρανε είναι ότι «δυστυχώς κλείσαμε» και τίποτα άλλο. Το p2planet.net απέκτησε πολλά σχόλια για το κλείσιμο του καθώς και την αγωνία πολλών για το αν θα ανοίξει ξανά. Για να ξεχάσετε λοιπόν τον πόνο σας σας έχουμε μια λίστα με τα τελευταία τορρεντάδικα που είναι αρκετά μεγάλη και έχει αρκετές πληροφορίες για το με τι ασχολείται ο κάθε greek tracker. Αν υπάρξει κάτι νεότερο με τον συγκεκριμένο tracker θα είμαστε από τους πρώτους που θα σας ενημερώσουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.