ξαναγύρισε κοντά μου 1965
ξαναγύρισε κοντά μου 1965

Ξαναγύρισε κοντά μου 1965 του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Σπύρου Ζιάγκου και έχει διάρκεια ογδόντα λεπτά με είδος ταινίας δραματικό.

Ένας παντρεμένος αποφασίζει να τα φτιάξει με μια παλιά ερωμένη του. Πέρα από την ενοχή και γενικά την μοιχεία προς την οικογένεια του θα αντιμετωπίσει και την αστυνομία. Θα μπλέξει και θα θεωρηθεί ένοχος για τον φόνο της ερωμένης. Αυτός όμως εκείνος δεν το έκανε και θα προσπαθήσει να δικαιωθεί και να ξαναεπιστρέψει στην γυναίκα και το παιδί του.

Ξαναγύρισε κοντά μου 1965 ηθοποιοί

  • Λουρέντης Δανέλλος
  • Γιώργος Κουμπανέλλης
  • Μαρία Φωκά
  • Ντόρα Γιαννακοπούλου

Η ταινία μας θυμίζει ένα σημερινό δράμα που τραβάει ένας Έλληνας που ζει στο εξωτερικό. Ο Κύριος Κωνσταντίνος Φωτόπουλος που πολλά στοιχεία δείχνουν ότι είναι αθώος αλλά λόγο ότι είχε ερωμένη τα πράγματα περιπλέκονται. Η σύνθετη ζωή ειδικά η κρυφή ζωή μπορεί να μας βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Ειδικά αν είμαστε αθώοι και κάποιοι μας έχουν στίσει παγίδα σε απάτες και φόνους. Ας ελπίσουμε ότι τα δικαστήρια θα δώσουν την κατάλληλη ποινή και αθώωση που χρειάζεται ο καθένας μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.